Home » Nieuwsbericht » Waanzinnig eindbedrag bekend!

GEBA Galbier haalt €25.078,- op voor KidzBase

cheque

 

 

 

 

 

 

Tijdens een drukbezochte sponsoravond in Theater de Maaspoort werd dinsdagavond 24 juni het eindbedrag van GEBA Galibier bekend gemaakt. Onder grote belangstelling van genodigden en renners overhandigde directeur en initiatiefnemer Fred Spijksma van GEBA Trans de cheque van €25.078,- aan het stichtingsbestuur van KidzBase. Zichtbaar geëmotioneerd nam Martin Frankort de microfoon en sprak zijn dankwoord uit naar iedereen die bijgedragen heeft aan dit waanzinnige bedrag.

Het bedrag heeft onze stoutste verwachtingen overtroffen. Verder hebben wij enorm respect voor Fred en zijn ‘gouden team’.  Het raakt ons dat de medewerkers van GEBA Trans zoveel tijd, energie en zelfs eigen geld hebben geïnvesteerd. Ook wil ik de vele sponsoren en vrienden van de GEBA Galibier bedanken voor de gulle gift. Elke Euro komt op de juiste plaats goed terecht! Dat beloof ik jullie’ aldus Martin Frankort.

Kijk voor een mooie sfeerimpressie van de sponsortocht op deze pagina.

Vanuit hier willen wij iedereen die dit project heeft gesteund, gevolgd of gewoon een warm hart toedraagt van harte bedanken. Zonder jullie was dit fantastische bedrag nooit gerealiseerd.