Home » Doneren

“Wie het kleine niet eert, is het grote niet weert”


Een vaak gehoorde gedachte bij mensen die een goed doel steunen, is het gevoel dat hun gift een druppel op een gloeiende plaat is. Mensen hebben weinig tot geen feeling bij de besteding van hun donatie. Het mooie van dit goede doel is dat met relatief kleine donaties al enorm veel goeds gedaan kan worden in het leven van de kinderen die het niet zo goed hebben. We hebben met eigen ogen gezien wat een nieuwe rugzak, of een nieuwe kinderkamer al kan doen voor een kind. Zo zijn er nog talloze projecten die met kleine donaties gerealiseerd kunnen worden.

Op deze pagina kunt u 100% veilig en betrouwbaar ons project steunen. Via het betrouwbare iDeal maakt u binnen enkele klikken geld over rechtstreeks op de rekening van KidzBase. In het kader van ons anti strijkstokbeleid loopt uw donatie niet via GEBA Trans maar komt deze direct bij ons goede doel op de rekening.

Donatieformulier


Naam:

E-mail:

Bedrag:Natuurlijk kunt u ons ook via traditionele overboeking steunen. Vermeld aub duidelijk bij uw donatie dat u ten behoeve van GEBA Galibier doneert.

Stichting KidzBase
t.b.v. GEBA Galibier
NL24RABO0143841602